Anno 2015

Lief (toekomstig) lid,
Wij zijn studievereniging Meesterlijk, de vereniging voor alle pabo, alpo en alo studenten van de HAN in Arnhem en Nijmegen. Een studievereniging is niet hetzelfde als de bekende studentenvereniging, een vereniging waarbij vooral het feesten, drinken en ontgroenen centraal staat. Bij Meesterlijk moet niks en alles mag!
Meesterlijk bestaat sinds 2015 en is destijds opgericht door een groep pabo vrienden die wat meer wilden naast hun studie. Deze groep is momenteel uitgegroeid tot een heuse vereniging met meer dan 600 leden!

De vereniging bestaat momenteel uit een bestuur van 6 mensen die samen de vereniging draaiende houden. Dit doen ze niet alleen; er zijn nog een aantal commissies die een aantal taken op zich nemen. De commissies worden gevuld met leden van de vereniging, van leerjaar 1 tot leerjaar 4.
Wij organiseren elke maand verschillende soorten activiteiten: borrels, feestjes, gala's, schoolreisjes naar een pretpark of toffe reizen in het binnen- en buitenland. Naast al dat gefeest moet er natuurlijk ook geleerd worden. Vandaar dat onze educatie commissie elke maand een mooie educatieve activiteit neerzet, zoals kroegcollege's, college tour met de HAN of workshops van verschillende kindgerelateerde organisaties.
Nu zal je al denken: activiteiten in corona tijd?
Ook in deze gekke tijd zijn wij er voor onze leden en zorgen wij ervoor dat al onze activiteiten geheel volgens de richtlijnen georganiseerd worden. Juist in deze tijd is het belangrijk om samen te blijven en contact te houden. Meesterlijk wil deze rol voor jou als  (toekomstig) lid blijven vervullen. Zien wij jou een keer bij onze activiteiten?
Meesterlijk

Kapittelweg 35