Ledenvoordeel

Ontvang  5% korting op Nederlandse- en internationale studieboeken. Klik op de link om automatisch je korting te ontvangen.

10% korting op buitenlandse titels en 5% korting op Nederlandse titels bij aanschaf van minimaal 2 studieboeken.

Klik het kopje ‘studieverenigingen’ aan, zoek naar sv. Meesterlijk en de rest volgt vanzelf.

Korting is verwerkt in het totaalbedrag.

knaek-logo-studentenverenigingen-app.png

De studentenkortingen van Knaek zijn exclusief beschikbaar voor studenten met de Knaek-app. 99% van alle kortingen in de Knaek-app zijn een collegejaar lang onbeperkt te gebruiken. De Knaeks worden aan het begin van het collegejaar uitgedeeld. Klik op het logo om te zien welke acties gelden in jouw studiestad.

10% korting op de gehele bestelling met kortingscode: MEESTERLIJK10

Ga aan de slag als bijlesdocent bij BijlesHuis. Of start bijles als je bijles nodig hebt. Als lid krijg je €20,- boven op je salaris (eenmalig) na 6 uur bijles geven. Voor meer informatie klik hier.

Kapittelweg 35

6525 EN Nijmegen