Kinderboekenbal met Meesterlijk

Op donderdag 19 september organiseerden studievereniging Postelein en studievereniging Meesterlijk het ‘oh zo succesvolle’ Kinderboekenbal! Wij verdiepten ons in de wereld van de kinderboeken wij lieten ons inspireren door succesvolle schrijvers, die ons precies konden vertellen wat de kunst achter het schrijven van kinderboeken is! Hiernaast werd er niet alleen onze kennis bijgespijkerd, maar wij werden ook zelf geactiveerd om ons te verdiepen in de wereld van de kinderboeken. Er werden namelijk workshops gegeven over verscheidene onderwerpen als leesbevordering, rouwverwerking bij kinderen en illustraties in kinderboeken. Door het succes van deze activiteit zal, hoogstwaarschijnlijk, het kinderboekenbal terugkeren in het volgende studiejaar!

0 keer bekeken