Maandag


Wie zijn wij?

Jesse Lechanteur, is 27 jaar oud en woonachtig in Arnhem. Tijdens zijn Rechtenstudie aan de Hogeschool van Utrecht kwam Jesse erachter dat hij vooral communicatie en dienstverlening leuke vaardigeden vond om toe te passen binnen zijn werk. Binnen Maandag® vond hij een functie waarbij hij beide vaardigheden goed in kan zetten, waardoor hij voor zichzelf een leuke uitdaging in zijn werk houdt. Sinds april is hij werkzaam als Recruiter in het vakgebied Onderwijs bij Maandag® Arnhem. Jesse gaat graag het gesprek aan met leerkrachten om te kijken wat zij zoeken, wat zij leuke vaardigheden vinden of waar zij een uitdaging in zien. Met deze wensen gaan zij vervolgens samen op zoek naar een nieuwe uitdaging voor de leerkracht.

Guus Leenders, is 26 jaar oud en woonachtig in het pittoreske dorpje Pannerden. Vorig jaar november ben is hij afgestudeerd aan de opleiding Sportkunde op de HAN. Sinds februari is ook hij werkzaam als Recruiter bij Maandag® Onderwijs Arnhem. De verbinding leggen tussen werkzoekende professionals en scholen met een tekort aan leerkrachten vindt hij de leukste uitdaging van zijn functie. (Het zorgt elke keer voor een kick als hij een goede match heeft gevonden.


Wie is Maandag?

Maandag® bestaat al bijna 30 jaar. Opgericht in 1989 en sinds 2007 actief onder de naam Maandag®. Niet zo maar een naam, want wat is er beter dan maandag? De maandag staat voor ons voor een nieuw en fris begin. Voor ambitie en optimisme. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel dragen wij elke dag van de week uit. Want voor ons is het eigenlijk elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk en van werken. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven. En willen daar alles uithalen. Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector.


Evenement

Als derdejaars studenten en afstudeerders staan jullie aan de rand van het betreden van de arbeidsmarkt. Zijn jullie echter bekend met welke keuzes er allemaal te maken zijn op deze markt? Mag je blijven bij je LIO-stage of ga (moet) je op zoek naar een andere uitdaging? Het sollicitatieproces gaat beginnen en dit is veel uitgebreider dan het zoeken naar een bijbaan. Hoe maak je een goed CV en zorg je dat je precies kan overbrengen wat je wilt overbrengen? Niet alleen de functie, maar ook het type contract, de arbeidsvoorwaarden en cultuur van een school zijn van belang. Na deze training weet jij precies hoe jezelf het best kunt presenteren en welke opties er zijn in de arbeidsmarkt, van vast op één school tot flexibele

zekerheid. Dus wil jij goed voorbereid zijn voor je stappen gaat maken op de arbeidsmarkt, kom dan naar de training!0 keer bekeken