vacature commissaris activiteiten

Als commissaris activiteiten van studievereniging Meesterlijk geef je leiding aan de reiscommissie en activiteitencommissie en ben je verantwoordelijk voor alle recreatieve activiteiten die in Arnhem en Nijmegen worden georganiseerd. Je vergadert vaak meerdere malen in de week met de commissies en andere verenigingen en natuurlijk ben je aanwezig op alle activiteiten van de vereniging.

Voor de functie van commissaris activiteiten is verantwoordelijkheidsgevoel en planvaardig vermogen van groot belang. Jij zorgt ervoor dat alle evenementen vlekkeloos verlopen. Je zorgt voor duidelijke communicatie tussen commissie en bestuur. Van duidelijk krijgen hoeveel budget er voor een activiteit is, tot het zorgen voor een duidelijk promotieplan. Aan het begin van het schooljaar maak jij samen met de rest van jouw bestuur een opzet voor het programma van dat jaar. Samen met de (onder anderen door jou gekozen) commissies zorg jij voor een afwisselend en vernieuwend programma wat al onze leden dichter bij elkaar brengt.

Ben jij stressbestendig, heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel, kan jij snel schakelen en ben jij communicatief sterk?  Stuur dan je CV en motivatiebrief naar secretaris@svmeesterlijk.nl voor 26 april en misschien ben jij volgend jaar wel een van de stralende gezichtjes van het 6e bestuur van studievereniging Meesterlijk.