Vacature commissaris educatie

Vind jij al dat feesten bij Meesterlijk ook super leuk? Ben jij vaak van de partij? Maar ben jij ook van mening dat naast al dat feesten en al die katers het educatieve tijdens je studie ook enig daglicht moet zien? Solliciteer dan nu voor de functie commissaris educatie voor het VIe bestuur van SV Meesterlijk!

Als commissaris educatie verwachten wij van jou dat jij creatief bent, een doorzettingsvermogen bezit, durft aan te pakken en durft te doen. Daarnaast is het samenwerken en kunnen communiceren erg van belang. Verder vergader jij minimaal 1x in de twee weken met jouw commissie, de EduCo, over verschillende activiteiten die jij zelf mag opzetten. Denk aan de kroegcolleges en verschillende workshops. Ook organiseer jij samen met andere verenigingen activiteiten en natuurlijk het grote College Tour in samenwerking met de HAN.

Lijkt dit jou super tof en wil jij je inzetten voor de educatie kant van Meesterlijk? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar secretaris@svmeesterlijk.nl voor 26 april en misschien ben jij volgend jaar wel een van de stralende gezichtjes van het 6ebestuur van studievereniging Meesterlijk.

Kapittelweg 35

6525 EN Nijmegen