vacature commissaris extern

Heb jij affiniteit met social media en ben je sociaal aangelegd? Dan zoeken wij jou als commissaris extern. Als commissaris extern zorg jij voor samenwerkingen tussen de vereniging en bedrijven. Dit kunnen horecabedrijven zijn waar wij onze maandelijkse borrels houden, maar ook bedrijven die ons kortingen aanbieden aan onze leden. Denk hierbij aan bedrijven die leuke uitjes verzorgen. Je onderhoud de contacten met deze bedrijven via de mail of telefonisch. Je probeert de beste deals voor de verenging te scoren. Naast dit onderhoud je ook contacten met andere verenigingen voor eventuele samenwerkingen. 

 

Ook verzorg je de sociale mediakanalen van de vereniging, in ons geval zijn dat Instagram en Facebook. Je zorgt ervoor dat onze leden op de hoogte zijn van wat er binnen de vereniging gebeurd, welke activiteiten eraan komen en hebt contact met leden of niet-leden via onze socials. Je zou deze functie ook kunnen vergelijken met iemand die in de PR werkt; je bent continue bezig met het PR beeld van studievereniging Meesterlijk. 

 

Is dit nou iets voor jou? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar secretaris@svmeesterlijk.nl voor 26 april en misschien ben jij volgend jaar wel een van de stralende gezichtjes van het 6e bestuur van studievereniging Meesterlijk.