VACATURE HOOFD ARNHEM-, REIS-, ACTIVITEITENCOMMISSIE 

Dit jaar komt er per commissie een nieuwe functie beschikbaar. Dit is de functie van hoofd Arnhem-, reis,- of activiteitencommissie. Wil jij je dit jaar extra inzetten binnen studievereniging Meesterlijk en vind jij het leuk om verantwoordelijkheid te nemen en nauw samen te werken met het bestuur? Dan is deze functie misschien wat voor jou!

 

Wat wordt er van jou verwacht? Als hoofd van een commissie ben jij eindverantwoordelijk voor wat er binnen de commissie geregeld en georganiseerd wordt. Als hoofd neem jij de leiding en leid je de vergaderingen. Ook heb je de mogelijkheid om vergaderingen van het bestuur bij te wonen. Wij zijn voor deze functie op zoek naar verantwoordelijke en ondernemende studenten die communicatief sterk zijn.

Als je solliciteert voor hoofd van een commissie solliciteer je ook direct  voor een reguliere plek binnen deze commissie. Mocht je niet als hoofd worden verkozen, kan het dus zijn dat je wel wordt aangenomen als regulier commissielid

Lijkt het je wat om deze uitdagende taak dit jaar op je te nemen? Mail dan je motivatie naar activiteiten@svmeesterlijk.nl. Dit kan tot en met zondag 6 september.

Liefs,

Meesterlijk

Contact

SV Meesterlijk

Kapittelweg 35

6525 EN Nijmegen

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon