VACATURE
LUSTRUMCOMMISSIE

Het is zo ver, Meesterlijk wordt vijf jaar! Dit betekent een lustrumjaar en dus dubbel zo groot feest! Om dit te kunnen realiseren gaan wij een lustrumcommissie samenstellen, die ons gaat helpen om er een onvergetelijk jaar van te maken. Ben jij creatief? Of ben je juist goed in organiseren? Of heb je andere specialiteiten waarmee je een fenomenaal lustrumjaar neer kan zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat houdt dit in? Jij gaat samen met je mede commissieleden zorgen dat dit een bijzonder lustrumjaar wordt voor Meesterlijk. Door regelmatig te vergaderen gaan jullie samen op zoek naar de perfecte manier om het lustrum te vieren. Jullie zijn er samen verantwoordelijk voor om alles tot in de puntjes uit te werken. Hiervoor zoeken we enthousiaste leden die weten van aanpakken en het leuk vinden om deel te nemen aan het organiseren van een geweldig lustrumjaar!

Zie jij het allemaal voor je? Barst je van de ideeën die je kwijt wil? Wil jij geen stap missen van het lustrumjaar? Mail dan gelijk naar onze penningmeester Erdem Gesmiroglu en wie weet word jij uitgenodigd voor een gesprek.

Mail je motivatie naar penningmeester@svmeesterlijk.nl. Dit kan tot en met zondag 8 september.

Meesterlijk