vacature penningmeester

Voordat je stopt met lezen: je hoeft geen boekhouder te zijn. Het enige wat belangrijk is, is dat je niet ongelukkig wordt van cijfers. Als Penningmeester houdt je overzicht over alle financiën binnen de vereniging en ben je verantwoordelijk voor de boekhouding. De boekhouding van Meesterlijk is niet ingewikkeld, maar wij gaan zorgvuldig om met de contributiegelden en de (kleine) reserve die wij hebben opgebouwd. Als penningmeester maak je de vertaalslag van de cijfers naar het bestuur en leden, betaalt de facturen, maakt een jaarverslag en geeft financiële adviezen. 

Als penningmeester ben je bovendien onderdeel van het bestuur. Daardoor zal je over het volledige beleid van de vereniging meedenken. Kennis over financiën is geen vereiste, wel de motivatie om er veel over te leren! 

 

Ben jij goed met getallen? Hou je ervan om leuke rekensommetjes te maken? Ben jij scherp en goed met financiën? Dan zijn wij opzoek naar jou!  Stuur dan je CV en motivatiebrief naar  secretaris@svmeesterlijk.nl voor 26 april en misschien ben jij volgend jaar wel een van de stralende gezichtjes van het 6e bestuur van studievereniging Meesterlijk.

Contact

SV Meesterlijk

Kapittelweg 35

6525 EN Nijmegen

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon