VACATURE REISCOMMISSIE (18+)

Hou jij van reizen, organiseren  regelen, enthousiasmeren en kan jij goed verantwoordelijkheid nemen? Kan jij s'ochtends als de beste je kater verbergen en zorg jij ervoor dat iedereen op tijd en vrolijk wordt gewekt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het bestuur van Meesterlijk is namelijk op zoek naar een nieuwe reiscommissie!

Wat houdt dit in? Als reiscolid zorg je er samen met je mede commissieleden voor dat er dit jaar weer minimaal 2 té gekke reizen worden neergezet voor onze leden. Samen zorg je dat werkelijk alles tot in de puntjes wordt uitgewerkt. Van heenreis, tot activiteiten tot zorgen dat iedereen lekker in z'n bedje ligt s'avonds. Samen met de reisco vergader je door het jaar heen iedere 2 weken en naarmate de reis dichterbij komt, wordt dit iets meer. De eerste reis van het jaar staat al vast. Van 25 t/m 27 oktober vertrekken wij met Meesterlijk naar... BERLIJN! Als je solliciteert kan je dus snel aan de bak.

Lijkt dit je wat? Stuur dan een mail naar onze commissaris activiteiten Bas Caldenhoven en wie weet word je uitgenodigd voor een gesprek.

Mail je motivatie naar activiteiten@svmeesterlijk.nl. Dit kan tot en met zondag 8 september.

Meesterlijk