SECRETARIS

Mathias Oonk

Hey!

Ik ben Mathias, 23 jaar en kom uit Bredevoort, het mooiste STADje van de Achterhoek. Ik zit momenteel in het derde jaar van de Pabo in Nijmegen. Hier heb ik meegemaakt hoe leuk het is om een studievereniging te hebben bij de opleiding. Iets waarvan ik voor mijn studie nog nooit van gehoord had. De leuke contacten die je hier opdoet hebben mij dan ook enthousiast gemaakt om de afgelopen anderhalf jaar bij de activiteitencommissie te gaan. Keileuk.

Dit jaar ben ik de secretaris van studievereniging Meesterlijk. Ik hou mij als secretaris vooral bezig met het bijhouden van de ledenadministratie, het lezen en beantwoorden van de mail en schrijven van notulen tijdens vergaderingen. Vooral veel achter de schermen dus. Natuurlijk laat ik mijn gezichtje wel zo vaak mogelijk zien bij de leuke activiteiten. 😉

Ik hoop je daar dan ook snel weer te zien! Tot dan!